Fiber Optic Dongle Adapters

Fiber Optic Dongle Adapters

  1. SC Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $23.95
    SKU: 11383

    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts Singlemode 9/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC
    Learn More



  2. ST Female to LC Male 9/125 OS1 Singlemode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $23.95
    SKU: 11388
    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Singlemode 9/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the L
    Learn More


  3. SC Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $22.95
    SKU: 11380
    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 1GB OM1 62.5/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the L
    Learn More


  4. ST Female to LC Male 62.5/125 OM1 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $22.95
    SKU: 11385
    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode 62.5/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the
    Learn More


  5. SC Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $22.95
    SKU: 11381
    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 10GB OM2 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC
    Learn More


  6. ST Female to LC Male 50/125 OM2 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $22.95
    SKU: 11386
    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and the L
    Learn More


  7. SC Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $23.95
    SKU: 11382
    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 10GB OM3 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and the LC
    Learn More


  8. ST Female to LC Male 10GB 50/125 OM3 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $23.95
    SKU: 11387
    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode OM3 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and t
    Learn More


  9. SC Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $25.95
    SKU: 11384
    Do you have an SC connection and an LC device? This is the solution. This product converts 40GB/100GB OM4 50/125 SC cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting SC to LC. The SC coupler end features ceramic inserts and
    Learn More


  10. ST Female to LC Male 40GB 50/125 OM4 Multimode Duplex Hybrid Adapter Converter Dongle

    $25.95
    SKU: 11389
    Do you have an ST connection and an LC device? This is the solution. This product converts Multimode OM4 50/125 ST cable connections to an LC style. It's lightweight, optically tested for low loss and is a perfect solution to converting ST to LC. The ST coupler end features ceramic inserts and t
    Learn More